close-icon

Adept vormgeving bestaat dit jaar 15 jaar! 

Adept is een klein bureau voor grafische vormgeving. Ons werk is onze hobby en doen het dan ook al jaren met heel veel plezier. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren magazines, logo's, huisstijlen, brochures, folders, boeken, nieuwsbrieven, websites, verpakkingen, POS materiaal en tal van andere communicatiemiddelen. Ook maken wij illustraties in verschillende stijlen.

Flexibele communicatie en samenwerking, voldoende contactmomenten met tussentijdse presentaties en ruimte voor feedback. We zijn gewend aan projecten met hele korte deadlines en houden altijd oog voor kwaliteit. Door samenwerking met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van tekstschrijvers, fotografen, drukkers, webontwikkelaars en andere specialisten kunnen we antwoord geven op elke vraag. We kunnen het hele traject voor u verzorgen, van concept tot en met productie.

Voelt u zich vrij om ons te mailen of bellen (023 5319 664) voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Wij hopen dat u enthousiast wordt bij het zien van ons portfolio!

Graag tot ziens!

Joost van Lierop en Barbarella Haccou

Adept vormgeving | J.Michaelpad 14 | 1992 AN Velserbroek | 0235319664